Call center ING – Groningen

Groningen – TotalKlima heeft in opdracht van BNP Paribas het kantoorpand aan de Laan van Corpus gerenoveerd ten behoeve van het inhuizen van het callcenter van huurder ING.

Naast alle bouwkundige werkzaamheden die nodig zijn om het pand in casco gerenoveerde staat op te leveren is onder andere ook de verlichting vervangen en zijn de koelmachines vervangen. De brandmeldcentrale en ontruimingscentrale zijn aangepast aan de huidige wet- en regelgeving. De ruimteregelingen zijn vervangen met een lokaal Priva systeem, wat zal aansluiten op de bestaande centrale Priva installatie. Tevens is met Priva de bestaande veldapparatuur vervangen en is de regeltechnische veldapparatuur vervangen. De bevochtingsinstallatie en luchtbehandelingskasten zijn gereviseerd. Er heeft een controle plaats gevonden van het gehele klimaatsysteem door het inregelen van de luchtinstallatie.