Optimaal klimaatbeheer in vastgoed

TotalKlima zorgt voor een optimale luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in kantoorpanden en winkels. Door middel van voldoende frisse lucht en genoeg daglicht creëert u de beste omstandigheden voor uw werknemers en blijven zij de hele dag door productief.

Persoonlijke service
Wij helpen u tevens efficiënter met energie om te gaan. Vanuit onze vestiging in Amsterdam Zuidoost plannen wij onderhoudsafspraken in, verhelpen wij storingen en bieden wij u persoonlijke service op contractbasis.

Projectadvies op maat
In onze vestiging in Moordrecht adviseren we u bij renovatieprojecten en voeren we deze uit. Bij een renovatie worden verouderde kantoorpanden of winkels opgeknapt of gedeeltelijk vernieuwd. Wij adviseren en ondersteunen u bij de renovatie van uw pand. We leveren u een voordelig en betrouwbaar klimaatsysteem op maat en met een lange levensduur.

Heldere communicatie
Onze projectleiders zijn vakmensen die zowel bestaande installaties als de nieuwste en modernste technieken kennen. Zij houden kwaliteit en flexibiliteit in evenwicht en letten op planning en budget. Wij zijn succesvol in wat we doen dankzij onze vakmensen en door helder en open te communiceren met alle projectpartijen.

Wij stemmen onderhoud en service nauwkeurig met u af. Dankzij onze gestroomlijnde interne informatievoorziening beginnen onze monteurs altijd goed voorbereid aan een klus en kunnen wij hun bevindingen direct aan u terugkoppelen.

Zo leggen wij de basis voor een vertrouwde, langdurige relatie met u. We handelen snel, communiceren direct en open met u en bieden u duidelijke en effectieve oplossingen.

In het kort:
• Optimale luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in kantoren en winkels
• Projectadvies op maat bij renovaties en onderhoud van technische installaties
• Kwaliteit, flexibiliteit, heldere communicatie en snelheid
• Bouwen aan vertrouwen met uw wensen als uitgangspunt